Ajankohtaista

Asiantuntijamme viimeistelevät rokottamisen verkkokoulutusta, joka valmistuu lokakuun lopussa.

Koulutukseen voi ilmoittautua jo nyt http://www.proedu.fi/rokotuskoulutus , tunnukset verkko-oppimisympäristöömme lähetetään marraskuun alussa. Koulutuksen hinta on 55€ + alv. 24%.

Syksyn avaus!

Juuri valmistunut I.V.- lääke- ja nestehoidon verkkokoulutus tilattavissa nyt.

 Koulutus on suunnattu kotisairaanhoidon, palvelutalojen, hoito- ja hoivakotien, tehostetun palveluasumisen sekä vuodeosastojen sairaanhoitajille ja terveydenhoitajille.

Aikataulumme loka-marraskuun osalta on muuttunut perusteellisesti. Aiemmasta tiedosta poiketen pystymme järjestämään loka-marraskuulle 2019 lähikoulutuksia. Verkkokoulutuksemme pyörivät normaalisti ympäri vuoden.

Olemme jatkaneet lääkehoidon verkko-opintojen opiskeluaikaa. Kaikille uusille tilauksille opiskeluaika on 13.8. alkaen 6 kk siitä kun verkko-opintojen tunnukset on lähetetty meiltä ProEdusta opiskelijalle.

Koulutuskalenterissamme olevien koulutusten lisäksi järjestämme lääkehoidon koulutuksia tilauksesta. Alla lista tilauskoulutuksista.

Iäkkäiden ja muistisairaiden lääkehoito 15.5. Nivala.

Suunhoidon asiakkaiden moninainen lääkehoito 16.5. Kajaani.

Psyykkisten sairauksien lääkehoito 23.5. Helsinki.

Lääkkeiden yhteisvaikutukset hammaslääkäreille 27.5. Ylöjärvi.

Kivun lääkehoito 29.7. Helsinki.

Suun lääkehoito 23.8. Lapin kesäyliopisto Rovaniemi.

Lääkehoidon teoriaperusteet, 16.9. Orimattila.

Saamme päivittäin tiedusteluja lääkelupamenettelyistä ja lääkelupien lisäkoulutuksista. Järjestämme keväällä ja syksyllä lääkelupien ohjeistuksista koulutuksia seuraavilla paikkakunnilla.

 Jyväskylä 11.9.Oulu 12.9.

Koulutusten ohjelma löytyy verkkosivuiltamme, josta myös ilmoittaudutaan koulutusten. http://www.proedu.fi/koulutuskalenteri

Ensimmäisenä Suomessa!

Lääkkeiden yhteisvaikutusten laaja äänivideoin toteutettu verkkokoulutus on nyt saatavana ProEdulta. Puheosuus on 4h 20 min. Koulutuksen on toteuttanut lääkehuollon lehtori Alli Puirava.

Koulutus soveltuu erinomaisesti lääkelupien uusimista varten ja antaa paljon syventävää tietoa lääkehoidosta.