2. PKV-lääkelupakoulutus

Hinta
49,00 euroa + alv 24% / osallistuja
Laajuus
0,5 op
Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu kaikille, jotka osallistuvat työssään PKV-lääkehoitoon
Kouluttaja
Pauli Puirava
Näyte koulutuksesta
Koulutuksen kuvaus

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka osallistuvat työssään PKV-lääkehoitoon. Sosiaali- ja terveysministeriön vaatimusten mukaan PKV-lääkehoitoon osallistuvat nimikesuojatut terveydenhuollon ammattihenkilöt (mm. lähi- ja perushoitajat) tarvitsevat lisäkoulutuksen ja kirjallisen luvan toteuttaakseen PKV-lääkehoitoa.

Koulutuksessa käydään läpi PKV-lääkeluettelon (www.fimea.fi) lääkeaineet, ominaisuudet, käyttö-, yhteis- ja haittavaikutukset sekä mahdolliset vaaratilanteet. PKV-lääkkeisiin kuuluvat kaikki huumausainelainsäädännön alaiset lääkeaineet, kuten rauhoittavat- ja unilääkkeet, opioidit ja johdannaiset sekä ADHD-lääkkeet. Koulutukseen sisältyy tentti. Hyväksytystä suorituksesta osallistuja saa todistuksen. Tentissä on 15 monivalintakysymystä. Hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan 10 oikeaa vastausta.

Mikäli työpaikalta osallistuu koulutukseen useita osallistujia, voitte lähettää osallistujien tiedot myös sähköpostilla (toimisto@proedu.fi) nimet ja sähköpostiosoitteet, samat tiedot tentin valvojan osalta.

Samalla tarvitsemme yrityksenne laskutusosoitteen.

Koulutus sisältää tentin. Hyväksytystä suorituksesta saa todistuksen.