5. Psyykkisten sairauksien lääkehoito, osa 1 ja 2

Hinta
55,00 euroa + alv 24% / osallistuja
Laajuus
0,5 op
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat mielenterveysyksiköissä tai yleensä psyykkisesti sairaiden kanssa ja haluavat lisätä tällä alueella tietouttaan lääkehoidosta
Kouluttaja
Alli Puirava, farmaseutti, LuK, lääkehuollon lehtori, näyttötutkintomestari, ProEdu Oy
Näyte koulutuksesta
Koulutuksen kuvaus

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka toimivat mielenterveysyksiköissä tai yleensä psyykkisesti sairaiden kanssa ja haluavat lisätä tällä alueella tietouttaan lääkehoidosta. Koulutuksen tavoitteena on syventää ja päivittää tietoutta psyykenlääkkeillä hoitamisen erityispiirteistä. Koulutuksessa syvennytään psyykkisten sairauksien lääkehoidossa käytettävien lääkkeiden käyttöperiaatteisiin, vaikutusmekanismeihin, yhteisvaikutuksiin, lääkevaikutusten haittojen seurantaan ja lääkemuutosten periaatteisiin tavoitteena psyykkisesti sairaan optimaalinen lääkehoito. Koulutuksessa on huomioitu iäkkäiden henkilöiden psyykkisten sairauksien lääkehoito.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat lääkeryhmät:

  • Ahdistuneisuuden ja unettomuuden lääkkeet (= anksiolyytit ja sedatiivit)
  • Antipsykootit (= psykoosilääkkeet, skitsofrenialääkkeet, neuroleptit)
  • Depressiolääkkeet (= antidepressantit, masennuslääkkeet)
  • Kaksisuuntaisen mielialahäiriön lääkkeet (= maanis-depressiivisyyden, bipolaarihäiriön lääkkeet)

Koulutuksen tentissä on 15 monivalintakysymystä, hyväksyttyyn suoritukseen vaaditaan 12 oikeaa vastausta. Tenttimiskertoja ei ole rajattu, peräjälkeisten tenttimisyritysten lukumäärä on maksimissaan 3.

Mikäli työpaikalta osallistuu koulutukseen useita osallistujia, voitte lähettää osallistujien tiedot myös sähköpostilla (toimisto@proedu.fi) nimet ja sähköpostiosoitteet, samat tiedot tentin valvojan osalta.

Samalla tarvitsemme yrityksenne laskutusosoitteen.

Koulutus sisältää tentin. Hyväksytystä suorituksesta saa todistuksen.

Koulutus on toteutettu äänivideoina, materiaalia voi lukea ja kuunnella. Materiaalin opiskeluun tarvitset PC-tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, internet selaimista parhaita ovat Firefox ja Chrome. Opiskelutunnukset ovat voimassa 6 kk siitä, kun ne on ProEdusta lähetetty.